Plastfrie løyper.

Naturen som samlingspunkt har vist seg å være et frirom for mange under pandemien. VTHK har med støtte fra Samfunnsløftet hatt en unik mulighet for å preparere løyper med nytt løypeslodd slik at løypene har vært i fin stand for brukerne, men også bidratt til at vi tar vare på naturen slik som den har tatt vare på oss da vi har fortsatt jobben med å bytte ut plaststikker med stikker av tre #plastfriløyper Vi takker for støtten og ser frem til et fantastisk Pasvik Trail denne sesongen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s